Неділя, 19.05.2024, 07:15
Вітаю Вас Гість | RSS

сайт Великогрибовицького ліцею Львівської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 33
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів
Переглядів: 247 | Додав: vhrybovychischool | Дата: 24.05.2018 | Коментарі (0)

Формування національної свідомості –
це кредо кожного вчителя.
 
«Україна від А до Я» - саме під таким гаслом у першому класі Великогрибовицької ЗОШ І-ІІІ ступенів проходило свято «Прощавай, Букварику!».
Першокласники в українських строях із захопленням читали вірші, співали пісні, танцювали .
Карта України символізувала це свято. Кожен мав змогу доторкнутись своєю частинкою маленької душі до нашої великої держави. У цьому їм допомогли такі чарівні помічники, як «Букварик» (Пилипець Андріан), «Читанка» (Богач Анастасія), «Рідна мова» (Керницька Анна).
Ми віримо в те, що з наших маленьких першокласників виростуть справжні громадяни України.
Свої здібності і сили
Розвиваймо раз – у - раз, ... Читати далі »
Переглядів: 278 | Додав: vhrybovychischool | Дата: 24.05.2018 | Коментарі (0)

15 травня відзначаємо міжнародний День сім’ї. Адже, саме сім’я є тією цеглинкою, з якої складається добробут та спокій у нашій державі. Усі ми добре знаємо, що людина сильна тоді, коли вона не одинока, коли її є кому підтримати. Коли в неї є сім’я.
І саме в цей день вчитель 2 класу Москаль Леся Ярославівна провела дуже цікаве свято «Мама, тато, я – дружна спортивна сім’я». Участь в змаганнях взяли дві команди «Сонечко» і «Промінчик». Діти разом з батьками змагались у різних естафетах: «Змагання для спринтерів», «Хто найсильніший» (змагання для татусів), «Скакалка» та перетягування канату. Під час цих змагань команди показали свою спритність, кмітливість, наполегливість, витривалість, а всі присутні побачили запал, добрий жарт, взаємодопомогу учнів та батьків.
А найголовніше всі зрозуміли, що перемогла дружба.
Вчитель 2 ... Читати далі »
Переглядів: 298 | Додав: vhrybovychischool | Дата: 17.05.2018 | Коментарі (0)

Мама рідна, хай святиться ім’я твоє!
 
Я матусі поцілую сивину
І розгладжу круг очей морщини,
Та за руку радість приведу –
Хай кружляє в домі без спочину.
Перед нею завжди я в боргу,
І життя не вистачить, щоб віддати.
До грудей я ніжно пригорну
Найсвятіше в світі слово – Мати.
 
Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово, бо називає людину, яка завжди дл ... Читати далі »
Переглядів: 354 | Додав: vhrybovychischool | Дата: 15.05.2018 | Коментарі (0)

Згідно наказу відділу освіти Жовківської райдержадміністрації «Про організацію та проведення навчальних семінарів та Дня цивільного захисту та об’єктового тренування у загальноосвітніх школах району у 2018 році» у Великогрибовицькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів 7 травня 2018 року було проведено День ЦЗ та ОТ з працівниками та учнями школи, у процесі якого практично відпрацювали:
- дії за сигналом «Увага всім!»;
- учнями 10-11 класів продемонстровано вміння користуватись засобами захисту органів дихання;
- повторили дії в разі виникнення пожежі та зараженні сильнодіючими отруйними речовинами;
- учениці 11 класу Мончук Соломія і Милян Олена показали на манекені методи реанімаційних заходів при наявності зупинки серця і зупинки дихання.
Вчитель ЗВ (Основ медичних знань) Ковальчук І.С.
Переглядів: 329 | Додав: vhrybovychischool | Дата: 10.05.2018 | Коментарі (0)

«Чорнобильський вітер по душах мете,
Чорнобильський пил на роки опадає
Година життя безупинно іде,
Лиш пам’ять усе пам’ятає»
 
26 квітня 1986 року вогонь Чорнобиля опалив землю і душі мільйонів наших українців. Це була найбільша техногенна катастроф за всю історію. За даними міжнародних організацій, в результаті аварії померло 60 тисяч ліквідаторів, а 165 тисяч стали інвалідами.
Саме сьогодні, 26 квітня, учні 7 класу (класний керівник Корпало Р.В.) Великогрибовицької ЗОШ І-ІІІ ступеня провели вечір пам’яті «Чорнобиль – пам’ятаємо, не забудемо!». Діти у виступі згадали про тих Героїв, що стали першими у боротьбі із страшним атомом, і загинули, щоб зберегти наше з вами життя. Це був мужній двобій із невидимим монстром. Згадувати ці миті сумно, гірк ... Читати далі »
Переглядів: 335 | Додав: vhrybovychischool | Дата: 27.04.2018 | Коментарі (0)

20 березня 2018 року учні 8 класу Великогрибовицької ЗОШ І-ІІІ ступенів побували в музеї-садибі генерала-хорунжого Романа Шухевича.
Із цікавістю слухали розповідь екскурсовода про його родину, їхні долі. Особливу увагу звернули діти на документи, які засвідчували те, що Роман Шухевич навчався у Львівській політехніці та Львівському музичному інституті. Разом з братом давали концерт у Львівській опері.
Цікавились діти і криївкою, зброєю, світлинами, експонатами виставки.
З хвилюванням і трепетом у серці слухали розповідь про останні хвилини життя у штаб-квартирі головнокомандувача.
На прикладі життя Романа Шухевича ми виховуємо молоде покоління.
Вчитель української мови та літератури Г.С.Охрисько
 
Переглядів: 299 | Додав: vhrybovychischool | Дата: 26.03.2018 | Коментарі (0)

«Молітесь Богові одному…
Молітесь правді на землі…»
                        Т. Г. Шевченко
 
У рамках Тижня духовності у Великогрибовицькій ЗОШ I-III ст. щодня проводились спільні молитви згідно намірень та Біблійних читань, рекомендованих Сокільсько-Жовківською єпархією.
Отець церкви Косми і Дем’яна с. Великі Грибовичі Михайло Крумшин ознайомив учнів з найдавнішими пам'ятками старослов’янського письменства: Остромирове Євангеліє, Пересопницьке Євангеліє, Острозькою Біблією, Крехівським Апостолом, Реймським Євангелієм.
Вчителем християнської етики Шпік Н.І. для учнів молодших і старших класів була підготовлена молитовна Хресна дорога – дорога Віри і Надії на відродження, на прощення, дорога Божого Милосердя.
... Читати далі »
Переглядів: 334 | Додав: vhrybovychischool | Дата: 19.03.2018 | Коментарі (0)

Кожної весни ми вшановуємо Великого Кобзаря, світоча українського народу Т. Г. Шевченка. Це наш духовний батько, людина-велет, котрий поклав своє життя на служіння своєму народові, його захист і возвеличення. Вірші Кобзаря об’єднують, пронизують гарячою любов’ю до рідного краю
Саме Шевченкове пророче слово об'єднало і дорослих, і малих на шкільному урочистому літературному вечорі, який підготувала вчитель української мови та літератури Охрисько Г. С.
На святі присутні мали змогу знову і знову пірнути у глибину поезій Шевченка, який доносить нам правду життя через свої твори. У віршах та поемах він закликає усі покоління українців любити рідну країну, творити добро для неї.
Виступ завершився загальним виконанням Шевченкового «Заповіту», де він як пророк надихає до боротьби, вказує дорогу до волі і незалежності. В кінці свята до присутніх звернувся сільський голова села В. Грибовичі І. М. Питель, який наголосив на тому, ... Читати далі »
Переглядів: 260 | Додав: vhrybovychischool | Дата: 15.03.2018 | Коментарі (0)

«Довго щирими сими словами до людей промовлятиму я».
Будь-яка людина щоденно пише свою книгу життя. Важливо, щоб кожна її сторінка була виписана добрими ділами, щирими словами, почуттями. Потрібно пройти шлях свій так, щоб залишитися в пам’яті людській, запалити вогонь добра, поваги.
Нам відома велика кількість людей, що з гідністю пройшли шлях від народження до визнання. Серед таких і Леся Українка.
До дня народження однієї з найвеличніших дочок нашого народу, Лесі Петрівни Косач у Великогрибовицькій ЗОШ відбувся літературний вечір, підготовлений учнями 10 класу. Учасники дійства показали присутнім, що гордий дзвін її імені породжує в серцях людей не тільки спогад про «Лісову пісню» або «Досвітні вогні», але й палку любов до великої поетеси й гордість за свій народ, що спородив її.
Над всі недолі та потали,
Переглядів: 285 | Додав: vhrybovychischool | Дата: 12.03.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 32 33 34 35 36 37 »
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Copyright MyCorp © 2024
uCoz