Неділя, 19.05.2024, 10:21
Вітаю Вас Гість | RSS

сайт Великогрибовицького ліцею Львівської міської ради

Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 33
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Листопад » 14

У двадцятім же столітті

Була армія така,

Що служила Україні.

Звалась армія УПА.

У середині жовтня церква відзначає велике свято - Покрову Божої Матері. Пресвята Богородиця була, є і буде покровителькою усієї України. Особливо шанували Покрову запорізькі козаки. Вона була їхньою заступницею у далеких походах.

Українська Повстанська Армія, перші підрозділи якої з’явилися 1942 року у волинських лісах, також узяла собі свято Покрови за день зброї, ставши під опіку святої Матері Богородиці.

З нагоди 76-ої річниці утворення УПА у с.В.Грибовичі біля могили Борцям за волю України відбувся урочистий молебень, відспіваний настоятелем церкви Косми і Дем’яна о.Михайлом Крумшиним. Зі словами привітань до громади звернувся голова сільської ради п.Ігор Питель. Він зазначив, що день сьогоднішній нерозривно пов’язаний з учорашні ... Читати далі »

Переглядів: 229 | Додав: vhrybovychischool | Дата: 14.11.2018 | Коментарі (0)

Добрі слова – це сади

Добрі слова – це коріння

Добрі думки – квіти

Добрі справи – плоди

Такими словами розпочався урок, проведений до Всесвітнього Дня доброти у Великогрибовицькій ЗОШ І-ІІІ ступеня.

У «Євангеліє» є слова апостола Павла «Не втомлюйтеся творити добро. Всяка справа може втомити. Після всякої праці, яка втомлює, хочеться відпочити. Та в головному не може бути втоми – не можна втомлюватись творити добро».

Ці перлини мудрості, які ми повинні взяти за основу своїх вчинків.

Учитель основ християнської етики Шпік Н.І. пояснювала учням, які плоди визрівають з добрих справ.

На уроці було переглянуто слайди по темі, згадано діла милосердя, щодо душі і тіла.

Кожен учень мав випереджуючи завдання: знайти, записати прислів’я, приказки про до ... Читати далі »

Переглядів: 233 | Додав: vhrybovychischool | Дата: 14.11.2018 | Коментарі (0)

24 жовтня 2018 року  у Великогрибовицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів відзначили день створення ООН. Учні 10-го та 11-го класів прослухали лекцію з використанням презентацій.

Під час лекції учні дізнались про створення ООН, її мету та завдання, отримали інформацію про структуру ООН, а також про участь України  в діяльності Організації Об’єднаних націй.

Даний захід сприяє  загальному розвитку учнів, підвищенню їх правової культури, формуванню особистості і громадської позиції.

Вчитель історії і права Ніколенко Ю.С.

... Читати далі »

Переглядів: 225 | Додав: vhrybovychischool | Дата: 14.11.2018 | Коментарі (0)

Нещодавно учні, батьки та вчителі Великогрибовицької ЗОШ І-ІІІ ступенів здійснили свою давню мрію, відвідали старовинний та величний Будапешт, фантастичний та вишуканий Відень.

Безліч чудових міст розкинулося на берегах Блакитного Дунаю, але лише одне із них у всьому світі відоме як перлина Дунаю – Будапешт. З висоти пташиного польоту Будапешт схожий на гігантський амфітеатр. По обох берегах річки постають шедеври світової спадщини – одна із найкрасивіших площ Європи – площа Героїв, парк Варошлігет і замок в ньому – Вайдахунед, Рибацький бастіон, Собор Матіяша, Королівський палац і, звичайно, білосніжна окраса міста на березі Дунаю – Парламент. Помилувавшись чудовими архітектурними пам’ятками Будапешту, група мала змогу відпочити у термальних купальнях, відвідати підземний грот гори Верхедь – печерної купальні в Мішкольц-Тапольце. Світлові ефекти, таємничість і загадковість зробили неймовірною атмосферу перебування в термальних басей ... Читати далі »

Переглядів: 239 | Додав: vhrybovychischool | Дата: 14.11.2018 | Коментарі (0)

Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Copyright MyCorp © 2024
uCoz